x

``Bjelica je ovako sudio jer mu nismo dali pare``!

Velež je porazom od Olimpica u Vrapčićima završio nastup u Kupu Bosne i Hercegovine za ovu sezonu.

Tokom duela sa sarajevskim timom, domaći su imali dosta prigovora na suđenje, a ceh je platio trener Rođenih Ibro Rahimić, kojeg je sudija Vladimir Bjelica isključio s meča.

 

Rahimić je za SportSport.ba komentarisao ovaj detalj na utakmici. Tvrdi kako je sve došlo bez ikakvog razloga i da je sudija Vladimir Bjelica veliko zlo bh. fudbala.

 

``Sudije su katastrofalno sudili ovaj meč. Ja čovjeku ništa nisam rekao, a on me isključi zbog svojih frustracija i jer mu je publika psovala s tribina. Ovo je prešlo svaku mjeru, ali naći ćemo se mi kad-tad opet. Budite sigurni da mu ovo neću zaboraviti. Skratili su mi život za 10 godina``, rekao je Ibro Rahimić.

 

Istakao je trener Rođenih i da je sramota da jedan takav čovjek sudi fudbalske utakmice u BiH.

 

``On je danas pokazao svoje divljaštvo. Ovakvo suđenje u 21. vijeku je neprihvatljivo. Znam ja dobro zašto je ovako sudio. To je iz razloga jer mu nismo dali pare. Ne mogu to nikad zaboraviti``, istakao je Rahimić.

 

Nakon meča u Mostaru Bjelica je fizički napadnut. Rahimić incident nije vidio jer je kako kaže ``otjeran`` s utakmice.

 

``Nisam vidio šta se desilo jer me je otjerao s meča. Znam da su ljudi htjeli da ga tuku zbog sramotnih odluka, ali da ih je policija spriječila u tome``, istakao je Rahimić za SportSport.ba.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.