x

``Boginja`` i ``Može, može`` novi hitovi Jane Todorović!

``Dvije muhe jednim udarcem``. Jedna od najzaposlenijih pjevačica na našim prostorima Jana Todorović nedavno je svojim fanovima predstavila čak dva nova singla - ``Boginja`` i ``Može, može``, a za koja se može reći kako su već postali hitovi. Kako jedna, tako i druga numera koje je pjevačica predstavila prije desetak dana zauzele su zavidna mjesta na top ljestvicama, te su postale izuzetno slušane na radio stanicama. Na oficijalnom YouTube kanalu popularne folkerke ``osvanuli`` su samo pozitivni komentari, pa se dva nova hita od strane njenih mnogobrojnih fanova hvale na sva usta. 

``Što je Messi u fudbalu, to je Jana u muzici``, samo je jedan od komentara koji govori i više nego dovoljno koliko je Jana uspjela oduševiti novim pjesmama. 

 

Pjevačica je dva singla predstavila sredinom jula, a brže od očekivanog postali su slušani, pa publika na nastupima zajedno sa pjevačicom pjeva sve do riječi. ``Boginja`` i ``Može, može`` samo su još jedne i nizu od pjesama koje prijete da ostave pečat na karijeru Jane Todorović, za razliku od njenih kolega koje se baziraju na kratke, ljetne hitove. 

 

Iako ima čime da se pohvali, Jana šuti i snima nove pjesme, te obara rekorde posjećenosti. Veoma je tražena na svim prostorima Balkana, kao i u inostranstvu. Pjevačica će ljeto provesti radno, jer njena ljetna turneja je već odavno popunjena, a nije joj po prvi put da će nastupati nekoliko dana zaredom. Ukoliko se odlučite posjetiti neki njezin nastup, ``Boginja`` i ``Može, može`` su nezaobilazne numere na repertoaru, uz koje će bez sumnje vladati totalna ludnica.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.