x

Djevojku rasporio jer je tokom sek*a dozvala bivšeg muža!

Nakon što ju je ubio, rasporio joj je stomak i iživljavao se nad Marijinim mrtvim telom! Fidel Lopez (26) osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva njegova djevojke Marije Nemet. (31). Lopez je ubio Mariju nakon što je tokom sek*a izgovorila ime bivšeg muža! Stravičan zločin dogodio se 2015. godine u Majamiju.

Monstruozni Lopez je Mariji, nakon što ju je ubio, golim rukama izvadio utrobu, a onda zlostavljao njeno tijelo gurajući pivsku bocu i učvršćivač za kosu u njenu vaginu.

 

Lopez je nakon iživljavanja pozvao hitnu pomoć i policiju i rekao da mu djevojka ima problema s disanjem. Kad je policija stigla, pronašli su izmučeno beživotno tijelo žene u kupatilu i Lopeza kako sjedi pored nje i plaće.

 

Policiji je rekao da su imali grubi se*s nakon kojeg se Marija ``požalila da se ne osjeća dobro i otišla u kupatilo``. Srećom, policija je istragom utvrdila da se Fidelova priča ne poklapa te je ubrzo uhapšen i optužen za ubistvo.

 

Lopez se ``izvinio Marijinoj porodici za surovi zločin i zamolio da mu oproste``. I njegova majka se na sudu izvinila Marijinoj porodici zbog tragedije koja ih je zadesila.

 

Lopez je prvo bio osuđen na smrtnu kaznu, ali nakon što je priznao zločin, kazna je preinačena u doživotnu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.