x

(FOTO 18+) LUKASOVA BIVŠA KO OD MAJKE ROĐENA: Folker nije mogao da pređe preko ovih fotki!

Aca Lukas je svoju ljubavnicu Branislavu Pašajliju ostavio zbog njenih eksplicitnih fotografija. Folk pjevač je poludio kada su nepoznati ljudi počeli da mu šalju rane radove njegove djevojke. Izvrijeđao je Branislavu i rekao da nikada više ne želi da je vidi.

``Lukas je danima dobijao pozive sa nepoznatog broja. Govorili su mu da je Branislava k**va, vrijeđali su je i omalovažavali. On se nije mnogo potresao, ali kada je dobio slike na kojima je gola, potpuno je odlijepio``, kaže izvor blizak Pašajliji.

 

Prema njegovim tvrdnjama, scena između Ace i Branislave bila je dramatična:

 

``Lukas je potpuno odlijepio kada je vidio kako se ona kreči na tim fotkama. Počeo je da urla na nju: ``Uništićeš mi karijeru! Sada će da pišu da mi je djevojka starleta. Kako te bre nije sramota?! Gledaj na šta ličiš na ovim slikama? I Sonja će da mi se smije.`` Svašta joj je rekao. Branislava je plakala, nije mogla da dođe sebi``, prenosi sagovornik.

 

Ove fotografije su navodno nastale prije nekoliko godina. Pašajlija ih je slala svom tadašnjem dečku, a nakon što je postala poznata zbog veze sa Lukasom, slike su masovno počele da se dijele među njenim sugrađanima u Loznici.

 

Lukas je bio veoma nervozan kada su ga pitali za ove slike:

 

``Šta me, bre, briga za to! Što me zovete? Šta hoćete? Skinite mi se više sa ku..a! Lijepo uzmite vaša sedla i skinite se sa moje kičme, ne mogu više da vas podnesem! Hoću bre da pijem kafu, a da me vi ne prekidate``, rekao je Aca Lukas za beogradske medije.

 

O KAKVIM FOTOGRAFIJAMA JE RIJEČ - pogledajte OVDJE.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.