x

(FOTO) 6 GODINA BRAKA: Evo kojim poklonom je Lukas oborio Sonju s nogu!

Pjevač Aca Lukas u krugu najbližih prijatelja proslavio je šest godina braka sa suprugom Sonjom, a svoju ljepšu polovinu iznenadio je skupocjenim satom. Lukas je poklon sakrio u ogromnom buketu cvijeća, a onda je Sonja uzela da pročita posvetu na njoj je bila zakačena kutija u kojoj je bilo iznenađenje.

Slavlju su prisustvovali  kumovi i najbliži prijatelji,  među kojima su bile pjevačice Lepa Brena i Dajana Jakšić sa sinovima.

 

Lukas i Sonja pozvali su najbliže prijatelja na ručak u restoran gdje su čitavo po podne slavili više od pola decenije ljubavi, koja je krunisana rođenjem kćerke Viktorije.

 

Među prvima je na slavlje došla pjevačica Lepa Brena sa sinom Stefanom Živojinovićem, a odmah zatim Sonjini i Acini kumovi, kao i pjevačica Dajana Jakšić sa svojim nasljednikom Dušanom. Dok je pjevačeva supruga blistala u crnoj haljini, on je svoju odijevnu kombinaciju uskladio sa bojom njenih čizmi, pa je par i vizuelno odisao skladom. Iako su nedavno prevazišli bračnu krizu, očigledno da je nakon tog kratkotrajnog razdvajanja njihova ljubav još jača.

 

Nakon nekoliko sati nazdravljanja, vesela ekipa se razišla, dok su konobari pomogli Sonji da ponese poklone, a Lukasu da se izbori sa buketom cvijeća u koji je sakrio svoj poklon. Lukas je otkrio da je uspio da iznenadi suprugu poklonom.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.