x

(FOTO) ČETIRI BRAKA, ČETVORO DJECE: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik!

Kao što već znate Zorica se do sada više puta udavala i ima čestvoro djece - Mariju, Đorđa, Zlatu i Miljanu. Kćerku Mariju dobila je već sa 18 godina i to u vanbračnoj zajednici.

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje djece.

 

Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Lubi Kešelju, kojem je rodila kćerku Miljanu. On navodno nikada nije htio da je prizna, a rijetko se sa njom viđa i čuje.

 

``Kada sam se udala i drugi put, rodila sam kćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dijete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina``, izjavila je Zorica svojevremeno.

 

Brunclikova je danas u braku sa, gle čuda, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim ima kćerku Zlatu Aranđelović. Ona je modna blogerka i mamina stilistkinja.

(Puls)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.