x

(FOTO) DONA ARES SE I DALJE BORI S RAKOM: Njena objava je ŠOKIRALA sve i podigla veliku PRAŠINU!

Pjevačica Dona Ares i dalje se bori sa opakom bolešću. Njena bitka je teška, a ona svoje pratioce I fanove na društvenim mrežama redovno obavještava o svom zdravstvenom stanju. Dona često ima oscilacije u raspoloženju, ali mnogi joj se dive na snazi koju pokazuje i upornosti da pobijedi opaku bolest.

Dona je nedavno objavila sliku i zaprepastila javnost, budući da način na koji se obratila nije prijatan. Naime, Dona je bijesna zbog novinskih natpisa koji govore o tome kako je uspjela da se izliječi što nije tačno. Dona se oglasila i objasnila  da nije poenta u tome da se spasi njen život, već da je poenta mnogo kompleksnija.

 

``I tako ja ležim s temperaturom i čitam kako sam pobijedila rak po neki put. I divim se hrabrosti svakog novinara koji ne uspije da dešifruje moj status, ali ipak samouvjereno izvlači iz konteksta i na osnovu toga donosi netačne zaključke i plasira to kao velike vijesti. Kad su trebali pisati o esencijalnoj listi, fondu solidarnosti, tenderima, lijekovima, procentima nisu jer ne smiju... To je zabranjena tema u ovoj državi.. Od svih problemima o kojima sam pričala njima je u fokusu uvijek ono manje bitno ili čak potpuno nebitno... Najbolje da ne pišu ništa... Što se mene tiče ja sam s tim završila. I nije poenta u tome da se spasi moj život, poenta je puno kompleksnija, ali ja zaista ne želim više nikom ništa da objašnjavam. Ako ne kontaš status odmakni se i ne čačkaj mečku,  napisala je pjevačica u opisu slike koju je obavila na svom Instagramu.

 

Donin status podigao je veliku prašinu na društvenoj mreži, a dok su je pojedini njeni pratioci podržali, drugi su joj savjetovali da se okrene sebi i svom zdravlju i da se ne zamara ostalim stvarima.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.