x

(FOTO) IZAZVALA STRAVIČAN UDES: Kćerka (18) nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde izgubila kontrolu nad džipom, povrijeđeno 4 mladih!

Kako prenose grčki mediji kćerka nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Darka Kovačevića, 18-godišnja Stela izazvala je stravičan udes u Atini u kojem su povrijeđene četiri osobe. Kako piše grčki ``Espreso`` Stela je za volanom maminog džipa bila u alkoholisanom stanju!

Udes se dogodio pošto se grupa mladih vraćala iz noćnog provoda, kada je Stela iz nepoznatih razloga izgubila kontrolu nad vozilom i izletjela na trotoar, a potom se sudarila sa drugim vozilom.

 

``Moj sin i još jedan momak su bili na zadnjem sjedištu, Stela je vozila i naprijed je sa njom sjedila još jedna djevojka. Imao sam uvid u zapis policije, gdje piše da je ona imala 0,75 promila alkohola u krvi. Sin Anastasi mi je ispričao da je ona vozila munjevitom brzinom``, izjavio je za grčke medije otac jednog od povrijeđenih dječaka.

 

Kako navode grčki mediji, svi putnici u vozilu za čijim volanom je sjedila Stela su povrijeđeni, dok je ona prošla bez ogrebotine. Djevojka koja je bila u drugom vozilu u koje je udarila kćerka Darka Kovačevića hitno je operisana u jednoj privatnoj klinici u Atini, a troškove bolnice izmirio je nekadašnji fudbaler crveno-bijelih.

 

Grčki mediji još prenose da se Darko Kovačević, koji je trenutno sportski direktor Olimpijakosa ovim povodom nije oglašavao.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.