x

(FOTO) KAD POZNATE PLAVUŠE POSTANU CRNKE: Ove dame su eksperimentisale sa bojom kose!

Gotovo cijele svoje karijere su provele kao plavuše, a dogodilo im se da koketiraju sa bojom kose, pa da publici predstave sebe u novim izdanjima. Mahom im se ovakva boja nije dopala, pa nisu dugo bile crnke, a procijenite sami da li vam se više dopadaju u jednom ili drugom izdanju.

Jelena Karleuša

 

Prepoznatljiva je po plavoj boji kose, koju njeguje godinama. 2015. godine je ``furala`` crnu periku, a prije dvije decenije je u spotu ``Ludača`` prvi put ekperimentisala sa tom bojom.

 

Maja Berović

 

Već godinama je plavuša, a jednom prilikom je rekla kako namjerava to i ostati. Prije desetak godina imala je tamnu boju kose, koje se vremenom otarasila.

 

Tijana Dapčević

 

Za razliku od mnogih svojih koleginica, ona voli kraću kosu, te smo rijetko kad imali prilike da je viđamo sa dužom. Nedavno je na kratko bila crnka, ali nije bila u potpunosti zavodoljna promjenom.

 

Dara Bubamara

 

Od kako se pojavila na estradnoj sceni prije nešto više od dvije decenije, imala je plavu kosu, a promijenila je razne frizure. Prije nekoliko godina je u spotu ``Noć za nas`` bila crnka, a odmah nakon snimanja se vratila plavoj boji.

 

Nataša Bekvalac

 

Nikada nije farbala svoju kosu u tamnije nijanse, a svojevremeno je rekla da će zauvijek ostati plavuša. U seriji ``Žene sa Dedinja`` ponijela je crnu periku, te je to jedini put da smo je vidjeli u ovakvom izdanju.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.