x

(FOTO) NIJE SKIDAO POGLED S JK: Popović odmjeravao Karleušu!

Saša Popović odlijepio je na novi izgled Jelene Karleuše! Kada je pjevačicu ugledao sa novom frizurom i u s*ksi kombinezonu, čelnik „Granda“ nije mogao da odvoji pogled od nje.

JK se pojavila u studiju na Košutnjaku u provokativnom izdanju - mačkastom lateks kombinezonu, a kako je u posljednje vrijeme dosta smršala, njene obline došle su do izražaja. Osim što je JK privlačila poglede gotovo svih prisutnih, na njen izgled nije ostao ravnodušan ni Sale! On je najprije prišao Karleuši, ali je sa novom, roze bojom kose nije odmah prepoznao. Kada je skontao da je to jedna od članica žirija „Zvezde Granda“, Sale je rekao: „Au, Jelena. Pa to si ti? Nisam te prepoznao. Super izgledaš, baš si se stesala. Odlično ti stoji to što si obukla.“

 

Nakon toga, direktor je otišao svojim putem i ostavio pjevačicu u društvu novinara, ali nismo mogli da ne primijetimo da se sve vrijeme okretao za njom i odmjeravao je! To je snimio i naš paparaco, a izraz Popovićevog lica sve govori. Čelnik „Granda“ gledajući u JK umalo nije pao dok je išao uz stepenice, pa je morao da se pridržava!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.