x

(FOTO) NIKOLINA JE IMALA SREĆE: Zvezda Granda prije braka bila je u vezi sa ovim poznatim nasilnikom!

Nikolina Kovač  skrenula je pažnju svojom ljepotom i glasom tokom takmićenja ``Zvezde Granda``, a prije braka sa kolegom Sašom Kaporom, bila je u vezi s voditeljom Vladimirom Stanojevićem.

Vladimir i Nikolina zbližili su se tokom takmičenja, i čak se, prema pisanju pojedinih medija, dogodila i romansa između njih dvoje. Međutim, ni jedno ni drugo to nikada nisu potvrdili.

 

``Rano je da pričam o tome. Nikolina trenutno nije u Beogradu, već je kod svojih u Sarajevu, ali smo u stalnom kontaktu. Mogu da kažem da je ona jedna divna, prelijepa i lijepo vaspitana mlada dama, sa kojom bih volio da imam ozbiljniju vezu``, rekao je Vladimir za jedan domaći magazin u periodu kada se šuškalo da je u vezi sa Nikolinom.

 

Kovačeva je kasnije uplovila u ljubavnu vezu, a zatim i u brak sa kolegom Sašom Kaporom, a zanimljivo je da su Kapor i Stanojević bili sa istom djevojkom, zbog čega su i zaratili putem medija. Naime, Vladimir je sa izvijesnom Ninom Božić bio u vezi dvije godine, a po raskidu sa voditeljem ona je završila u naručju ``Grandovog`` pjevača.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.