x

(FOTO) OVAJ MOMAK JE OPČINIO KARLEUŠU: Nestvarno si lijep, kao glumac! Ta ljepota mora da se iskoristi!

Nikola Grujić i Nemanja Bačilović borili su se za finale takmičenja ``Zvezda Granda``, a Jelena Karleuša je otkrila ko je njen miljenik. Oba momka izvrsno pjevaju, a nijanse odlučuju. Ipak, iako je Jelena nahvalila Nemanju, koji je njen favorit, imala je i par zamjerki.

``Nestvarno si lijep, Nemanja je moj miljenik! Izgledaš kao filmski glumac, kao neki mladi Pol Njumen, ta ljepota treba da se iskorsti. Dala sam ti glas jer mislim da imaš talenat ali uvek kod tebe postiji jedno ali...``, rekla je JK i nastavila da kritikuje Nemanju.

 

``Treba da naučiš kako se gori i kako se kida. Lijepo pevaš, izgledaš... ti se znojiš... Svi se mi znojimo u ovom poslu, ali to krijemo. Voljela bih da čujem tvoje mišljenje zašto se uvijek tako nešto desi``.

 

Nemanja je rekao da je to zbog drugog dueliste a Ana Bekuta je dodala da je momak stidljiv.

 

``Moram da kažem da sam ljuta, Nemanja ovo je gladijatorski posao. Nažalost mnogo je talentovnaih i lijepih... kada dođete do ovog momenta na scenu stupa nešto drugo, a to je što ima Nikola (drugi kandiat). Moraš da pokažeš petlju``, bila je jasna Karleuša.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.