x

(FOTO) OVAKAV PRSTEN JOŠ NISTE VIDJELI: Atina Ferari se hvali da je zaprošena, a javnost u šoku zbog ovog detalja!

Starleta i bivša učesnica rijalitija ``Parovi``, Atina Ferari, sinoć je vjerena a svojim lijepim trenucima pohvalila se i na društvenim mrežama. Naime, ona je sa svojim pratiocima podijelila fotografije i otkrila detalje srećnog trenutka.

Postavila je fotografije na kojoj se pored čaše vina može vidjeti kreditna kartica, ali i prsten. Međutim, prsten je sve malo zbunio. U pitanju je burma, pa se mnogi pitaju gdje je kamen koji je karakterističan za vjereničko prstenje.

 

``Dragi prijatelji, krajnje je vreme da vas obavijestim! Ja sam večeras upravo zaprošena i rekla sam da!!! Moja veza je večeras na Zlatiboru krunisana budućim brakom, koji će se desiti vrlo uskoro i jako sam srećna! On je jedina muška osoba u mom životu koja me iskreno voli, koja čini sve za mene, koja je tu non-stop za mene, koja mi pomaže uvijek i u svemu, koja me vodi na predivna mjesta gdje nisam nikad bila, koja me čini ženom svake sekunde, koja je dugo već sa mnom, koja me voli baš takvu kakva jesam! Koja mi pomaže i kad sam zdrava i bolesna, koja me šeta, grli, mazi, ljubi i pazi, koja vodi nenormalnu dobru i full ljubav sa mnom, koja me u krevetu zadovoljava onako kako meni leži, i koja se ne buni ni za šta, a najvažnije od svega, sa mnom je muškarac koji je slobodan, sposoban, jak i nije pi**a niti lažov! Sa mnom je muškarac koji je sve naj ovog svijeta i čije lice ne želim u javnosti da otkrivam sve dok ne dođe vrijeme naše svadbe, a reći ću vam samo ovo: ``Ja sam večeras najsrećnija djevojka na svijetu, iskreno sam voljena, volim i biću žena kriminalca, a to je moj životni san! Crknite dušmani dok ja uživam u svojoj ljubavi srećnoj i spremam vjenčanicu da bude do bola, baš kao i ja! Moja majka je večeras najsrećnija žena na svijetu, a i ja !!!!!! Živeli``, napisala je Atina pored fotografije.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.