x

(FOTO) OVO NIKO NIJE ZNAO: On je naš najobrazovaniji pjevač!

Nove generacije pjevača obično ne mogu da se pohvale zavidim obrazovanjem jer se još i prije punoljetstva late mikrofona i počnu da zarađuju po klubovima i svadbama, međutim, to ne važi i za njega, premda je i on u istim godinama počeo sasvim solidno da zarađuje od muzike.

Međutim, Adil Maksutović je, za razliku od svojih kolega, završio ne samo jedan, nego čak dva fakulteta, i to Pravni i Kriminalističku policijsku akademiju. Na sve to od kraja 2015. godine može da se pohvali i masterom na Pravnom fakultetu.

 

U jednom nedavnom intervjuu, pjevač je objasnio da, iako je bio svjestan da će muzika biti njegov životni poziv, nije želio da zapostavi učenje. Ipak, ovom uspjehu na fakultetu su prethodile dvije godine lutanja.

 

``Upisao sam nešto što upiše jako mali broj ljudi: Elektrotehniku, što je, potpisujem, najteži fakultet u Srbiji. Imao sam baš veliki broj bodova i bio odlično kotiran na rang-listi. To mene nije zanimalo, ali sam ispunio želju roditelja, a i razmišljao sam u tom smijeru da ako završim ETF da mogu lakše da pobjegnem iz Srbije``, prisjetio se pjevač u emisiji ``Iz profila``, ali je zatim dodao da su noćni život i mladost uzeli danak, te je obnovio prvu godinu.

 

``Poslie prvog semestra sam shvatio da to nije za mene, iako sam ispolagao neke ispite. Kada sam roditeljima rekao da ću obnoviti godinu htjeli su da me izbace iz kuće``, dodao je uz osmijeh Maksutović, koji je naredne godine okušao sreću sa Mašinskim fakultetom, od čega je još brže odustao jer je shvatio šta je ono što mu zapravo leži, a to je bilo sve ono što ima veze sa teorijom prava.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.