x

(FOTO) OVO SU UBIJENI I OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO U PANČEVU: Zabio mu nož u srce u ugovorenoj tuči!

PANČEVO - Šesnaestogodišnji I.A. izboden je u četvrtak uveče u Pančevu u tuči koja je izbila oko 21 sat. Dječak je preminuo na licu mjesta, a policija je dan kasnije uhapsila N.S. (17) zbog sumnje da je on počinio ovo krivično djelo.  Kako su prenijeli lokalni mediji Hitna pomoć je dobila poziv da mladić leži bez svijesti. 

``Nažalost, dobili smo kontradiktorne informacije o tome da li je pijan, da li je ubodna rana i tako dalje, ali smo odreagovali veoma brzo. Ekipa je u roku od nekoliko minuta bila na terenu i nažalost konstatovala da osoba leži bez svijesti, odnosno bez znakova života. Tako da nismo mogli da mu pomognemo``, rekao je za lokalni portal dr Miroslav Tepšić, načelnik Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo. 

 

Prema nezvaničnim informacijama koje su prenijeli beogradski mediji, njihovi drugari su sve posmatrali. Tuča je navodno bila dogovorena kod Mašinske škole u Pančevu. Ipak, do incidenta je došlo u naselju Nova Misa.

 

Informacije do kojih su došli mediji govore da je ubijeni dječak zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom između lijevog pazuha i grudi. Iako je Hitna pomoć stigla na lice mjesta nije mu bilo spasa, jer je iskrvario na licu mjesta.

 

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnijelo je sudiji za maloljetnike Višeg suda u Pančevu zahtjev za pokretanje pripremnog postupka prema prema maloljetnom N. S. iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelu ubistvo.

 

``Zahtjevom se maloljetnik tereti da je sinoć oko 20 časova u Pančevu, u naselju Nova Misa u tuči lišio života maloljetnog I. A. starog 16 godina. Samim zahtjevom tužilaštvo je sudiji za maloljetnike predložilo određivanje pritvora da ne bi ometao postupak uticanjem na svjedoke koje je neophodno saslušati jer je zbog načina izvršenja i posljedice dela došlo do uznemirenja javnosti``, rekla je portparolka Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, Slavica Crveni Bubnjević.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.