x

(FOTO) POBJEGAO IZ SRBIJE ZBOG SUĐENJA ZA NASILJE: Pretukao djevojku i sad se provodi u Americi!

Vlada Stanojević, poznati voditelj nakon skandala zbog kog se tereti za nasilje nad ženama, pobjegao je u Ameriku. Naime, prošle godine je kao bomba odjeknula vijest da je Vlada pretukao bivšu vjerenicu Anu Mariju Žujović, koja je na društvenim mrežama objavila i sliku u modricama kao dokaz.

Nakon incidenta je negirao sve ali vrlo brzo i priznao krivicu, Ana Marija je podnijela tužbu, a Vlada je brzo odlučio da spakuje kofere i napusti domovinu.

 

Otputovao je u Las Vegas gdje radi kao menadžer jednog hotela i redovno izbjegava sud koji uskoro treba da donese presudu oko cijelog slučaja.

 

Voditelj se brzo snašao u Americi te redovno objavljuje i fotografije na društvenim mrežama.

 

Kako ga tamo niko ne zna, ali ne zna ni njegovu prošlost za koju se tereti, voditelj je odlučio da se baci u potragu za djevojkom. Nedavno je otvorio i profil na društvenoj mreži za upoznavanje.

 

Podsjetimo, Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović našli su se u žiži javnosti od trenutka kada je fitnes instruktorka na društvene mreže postavila fotografiju kojom pokazuje znake nasilja.

 

Uz poruku ``Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gdje niko ne odgovara za svoja djela``, pretpostavilo se da je u njenom slučaju ona Rijana, a Vlada Kris Braun, što se kasnije i dokazalo kao istinito.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.