x

(FOTO) PRVI SUSRET MARJANOVIĆA U ZATVORU: Zoranov otac izašao nasmijan!

BEOGRAD - Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, posjetili su ga juče u Centralnom zatvoru, prvi put poslije hapšenja. Posjeta je trajala oko sat i po, a nakon misteriozne poruke od advokata, zabrinuti otac je zatvor ipak napustio s osmijehom na licu.

Mukla tišina

 

Marjanovići su u Bačvansku ulicu stigli oko podneva, a njihov dolazak odmah je izazvao pažnju svih koji su se zatekli na ulici i ispred kapije zatvora.

 

Iz „mercedesa“ kojim je upravljao Miloš i koji su parkirali kod ulaza u zatvor najprije je izašao Vladimir.

 

Nije bilo prolaznika na ulici, ali ni onih koji su stajali u redu pred portirnicom zatvora koji najstarijeg Marjanovića nisu odmah prepoznali.

 

- Pa to je onaj Marjanović. Došao kod sina u posjetu - govorili su prolaznici, gurkajući jedni druge. Pažnja koju je izazvao njihov dolazak nimalo se nije svidjela Zoranovom bratu Milošu, koji se malo kasnije pridružio ocu.

 

- Čim su kročili u zgradu zatvora, zavladala je mukla tišina. Sve oči su bile uprte u njih. Čuvari su ih potom uputili da stanu u red s drugim posjetiocima i sačekaju da ih prozovu. Bilo im je neprijatno, obojica su ćutala i gledala u pod - ispričao je za Kurir izvor iz Centralnog zatvora.

 

On dodaje da su poslije nekoliko minuta ušli u prostoriju za posjete, gdje ih je već čekao Zoran.

 

- Bio je smrknut, skrušen, ali nije sakrio oduševljenje kad ih je vidio. Pozdravili su se, a zatim počeli da pričaju o novonastaloj situaciji, hapšenju i situaciji u kući - ispričao je naš izvor.

 

- Raspitivao se za kćerku i molio ih da joj nikako ne kažu da je u zatvoru. Zanimalo ga je i šta se sve u novinama piše o njemu. Otac mu je bio vidno zabrinut, stalno je uzdisao, dok je brat bio hladnokrvniji - rekao je naš izvor.

 

Susret sa advokatom

 

Vladimir i Miloš Marjanović po završetku posjete sreli su se s advokatom Aleksandrom Zarićem. Razmijenili su nekoliko riječi, a Vladimir se sa širokim osmijehom uputio ka izlazu. Miloš je u nekoliko koraka stigao do automobila, pokazujući ocu rukom da zaobiđe novinare.

 

- Zoran je jak, samo pita za Janu - bilo je jedino što je Vladimir u hodu dobacio novinarima koji su pokušali da saznaju šta je pričao sa Zoranom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.