x

(FOTO) PUCANJ U ČELO, RAFAL PO TELU, NIGDE NIKOGA: Supruga Marka Bulata zaprepastila sve potresnom porukom!

Marija Bulat, supruga pjevača Marka Bulata prošla je kroz težak period. Nakon što je ostala sama sa kćerkom, sreću je pronašla u Marku, a onda su neke stvari ponovo krenule po zlu. Problem sa privođenjem zbog navodnog posjedovanja narkotika, učinio je joj život bude teži. Nekoliko mjeseci kasnije prijevremeno je rodila ćerku, a ljekari su se borili za njen život.

Iz cijele situacije, Marija je izašla jača. Na svom Instagramu objavila je šokantnu i potresnu poruku, ali kao podstrek mnogima da se ne predaju i ne odustaju od borbe za sebe.

 

``Najgore što može da ti se desi je da digneš ruke od sebe. Kada se to dogodi, ti si potpisao sebi smrtnu presudu. Pucanj u čelo. Rafal po tijelu. Uže oko vrata. Smrt prije smrti. Umiranje. Lagano i temeljno. Nemoj zato nikada da odustaješ od sebe. Kada to kažem, mislim pre svega na tvoje snove, na ono što potajno želiš, ono što si nekada davno sebi zacrtao, dok nisi digao te ruke i počeo da praviš kompromise. Jedan, pa drugi, pa peti, pa stoti``, napisala je Marija.

 

``Bauljaš u mraku slomljen, povrijeđen, istrošen i zamisli, nigdje nikoga da ti pomogne i osvijetli put. Nigdje ni jedne jedine osobe zbog koje si pravio kompromise, kojoj si ugađao, slušao je kad joj je bilo do bola teško, zbog koje si se trudio, trošio Nigdje nikoga, a mrak gust ko tijesto. I onda, upetljan u tom mraku, iznenada shvatiš da si bio kreten. I da je jedina osoba kojoj je ikada trebalo da ugađaš - TI . Ne MI, ONI, ONA, ONE. Već TI! Samo TI. I koliko god to sebično zvučalo, to je najveća istina koju mogu da ti otkrijem. Jer ako ti digneš ruke od sebe, i drugi će ih dići od tebe``, navela je Bulatova supruga.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.