x

(FOTO) RADIN TATA KAO MOMAK U 66. GODINI: Pjevačica konačno pokazala kako izgleda njena maćeha!

Rada Manojlović je u djetinjstvu imala bolno iskustvo, gubitak majke, nakon čega se njen otac ponovo oženio pa su sestra i ona dobile maćehu.

Međutim, taj period nije bio lak i Rada nikada do sada nije govorila o tome. Svog polubrata Nenada Manojlovića bodrila je u jednom muzičkom takmičenju, ali između njih nije uvijek bio tako dobar odnos. Pjevačica ne krije da je bilo dana kada nisu govorili, ali da su sada izgladili sve i u dobrim su odnosima.

 

``Nenad je tatin sin iz prvog braka. Malo smo bili razdvojeni, dok smo bili mali, jer znate kako to ide, tata ima novu ženu i mene i sestru sa njom, ali vremenom smo sestra, Nenad i ja sami obnovili kontakte i učvrstili taj odnos. Poslije mamine smrti, to je bilo prije 10-11 godina, nije nam bilo svejedno, nismo bile sretne što je neka druga žena na mjestu naše majke, ali to je sve trajalo kratko dok nismo nekako u sebi prebrodile``, rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji ``Premijera``.
 
 
Sada je Rada pokazala kako izgleda njena maćeha, a usput se pohvalila da njen otac iako ima 66 godina, izgleda mnogo dobro.
 
(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.