x

(FOTO) ŠTA ĆE REĆI MAMA? Seka mjesecima skriva Jakova, a onda je Dara objavila njegovu sliku!

Pevačica Seka Aleksić se trudi da svog sina Jakova sakrije od javnosti, ali njena prijateljica je zaboravila na to. Naime, zbog svojih fanove, pjevačica najčešće objavljuje fotografije na kojima se otpozadi vidi glavica njenog sina, ruke ili usne, ali lik - nikako.

Ipak, kada Seka poželi da napravi selfi sa svojim sinom, ona to radi putem aplikacije Snepčet, koja Jakovu u potpunosti promijeni lik, čime je njegova bezbijednost i zaštita identiteta zagarantovana, a nedavno je čak i drugim majkama posavjetovala da se odluče na ovaj korak i zaštite svoju djecu.

 

Seka pažljivo bira kakve će fotografije svog sina okačiti na Instagram, ali nije ni sanjala da će fotografiju sa njenim djetetom na popularnu društvenu mrežu staviti pjevačica Dara Bubamara.

 

Dara je, naime, posjetila svoju dragu koleginicu Seku u Staroj Pazovi i konačno upoznala preslatkog Jakova kojeg je odmah uzela u naručje, a ovaj emotivni trenutak zabilježila je mobilnim telefonom i podijelila ga sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

``Došla sam kod moje drage Seke Aleksić. Ljubim mog preslatkog Jakova. Da znate kako je sladak, med medeni``, napisala je Dara.

 

Naravno, Bubamara je ispoštovala svoju drugaricu i imala u vidu da Seka ne želi da pokazuje lik svog sina, pa je na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj se skoro pa ništa ne vidi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.