x

(FOTO) TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: Ljudima spržena lica, horor scene u metrou!

Na stanici metroa u Londonu došlo je do eksplozije. Kako je saopšteno, u incidentu ima povrijeđenih, a prema najnovijim informacijama riječ je o terorističkom aktu. Prema informacijama, nekoliko osoba je zadobilo opekotine na licu. U toku je istraga policije.

Prema informacijama koje prenose svjetski mediji, eksploziju je izazvala bijela kanta, a fotografije su se pojavile na društvenim mrežama.

 

Reporterka sa lica mjesta navodi da je u vozu eksplodirao sadržaj bijele kofe, stavljene u plastičnu kesu pored ulaza u vagon metroa, kao i da ljudi imaju ``veoma teške opekotine`` i da im ``kosa otpada``.

 

Hitna pomoć je takođe saopštila da je poslala vozila.

 

Na Tviteru je postavljena fotografija žene kojoj su radnici Hitne pomoći pomogli da sjedne na pločnik i ukazuju joj medicinsku pomoć.

 

Iz policije je saopšteno da su svjesni izvještaja koji su se pojavili na društvenim mrežama, ali da će iznijeti činjenice vezane za incident tek kada budu sigurni u njihovu preciznost.

 

U prekidu je saobraćaj u podzemnoj željeznici između stanica ``Erls kort`` i ``Vimbldon`` pošto vozovi prolaze kroz stanicu u kojoj je došlo do incidenta. Putnici su evakuisani iz voza, koji je, kako se navodi, bio ispunjen dimom.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.