x

(FOTO) TOPALKO OPET VARA ŽENU: Sedam mjeseci u vezi sa Zvezdom Granda, evo kojom!

Milan Topalović Topalko na kratko je uspio da sakrije svoje švalerske afere, pa se jedno vrijeme nije pisalo o njegovim avanturama! Podsjetimo, prije godinu dana pjevača su mediji povezivali sa Atinom Ferari, međutim, neko vrijeme se kao primirio. Ali ne lezi vraže! Kako se spekuliše, pjevač sada krije vezu sa takmičarkom ``Zvezda Granda`` Lijanom Savić iz Novog Sada.

Njih dvoje su se upoznali na jednoj privatnoj svirci u Beogradu i od tada se ne razdvajaju. Topalko svaki slobodan trenutak provodi u njenom stanu u Novom Sadu, a on sve svoje veze povlači da joj izgradi uspješnu karijeru.

 

``Iako se svim silama potrudio da sakrije novu aferu, svi znaju da je Topalko već mjesecima sa Lijanom. Oni su se upoznali sredinom maja i od tada su bukvalno nerazdvojni. Maltene cijela estrada zna za njih dvoje, ali se oni prave ludi što zbog Topalkove žene Vesne, što zbog Lijanine karijere koja je tek na početku. Topalko ju je i nagovorio da se takmiči u Zvezdama Granda i ona je imala vrlo zapažen nastup, ali nije dobila dovoljno glasova žirija za prolaz dalje. Ipak, ne odustaje i nada se da će se vratiti u baražu``, priča izvor za Star.

(Kurir(

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.