x

(FOTO) VATROGASCI SAT VREMENA VADILI ŽENU IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA: Svjedoci o užasu na putu Valjevo-Šabac!

VALJEVO - Na magistralnom putu Valjevo-Šabac u selu Brankovina kod Valjeva poginule su dvije osobe. Na licu mjesta poginula je Ivana K. (45) iz Ivanjice, dok je na putu do valjevske bolnice od povreda zadobijenih u ovoj nesreći preminuo Zoran Jovanović (49) iz Valjeva.

Nesreće se dogodila jučer oko 17 časova, kada je došlo do direktnog sudara vozila “kia” i “fiat brava”. Kako saznajemo, tešku saobraćajku je izazvao vozač iz Valjeva Z.J. (46), koji je bio za volanom “kia”. On se kretao iz pravca Šapca ka Valjevu, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u „fiat bravu“ u kojoj su bili Ivanjičani Zoran Š. (55) i Ivana K. (45).

 

- Oba automobila su potpuno uništena. Na licu mjesta vidi se da je vozač iz Ivanjice, koji se kretao ka Šapcu, pokušao da izbjegne vozilo „kia“, koje je prešlo u suprotnu traku, ali nije uspio. Hitna pomoć, policija i vatrogasci-spasioci su brzo stigli na lice mjesta, ali im je trebalo skoro 45 minuta da oslobode ženu iz smrvljenog „fiata“. Nesrećnoj ženi su dijelovi vrata bili zabodeni svuda u tijelo, tako da je nastradala na licu mjesta. Vozač drugog vozila je bio u teškom stanju, jedva je davao znakove života i ubrzo je preminuo - ispričao je jedan od očevidaca nesreće.

 

U ovoj saobraćajnoj nesreći teško je povrijeđen vozač automobila „fiat brava`` Zoran Š. (55) i on se nalazi u veoma teškom stanju.

 

Zbog uviđaja saobraćaj je na putu Valjevo Šabac bio oko dva sata u prekidu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.