x

(FOTO + VIDEO) Haris Džinović i Saša Matić napravili haos u Oslu!

U organizaciji event tima ``Oslo zabave`` proteklog vikenda je u pomenutom gradu održan istinski spektakl kakav Oslo ne pamti! 

Dvije pjevačke legende, kraljevi meraka Haris Džinović i Saša Matić održali su zajednički koncert kojim su srušeni svi dosadašnji rekordi posjećenosti.  Danima unaprijed karte su bile rasprodate, stolovi rezervisani a publika nestrpljiva da dernek konačno počne. 

 

Dvorana je bila puna par sati prije nastupa a organizatori su morali, iz sigurnosnih razloga zatvoriti ulaz mnogo ranije nego inače.  Kada se konačno ovaj fantastični dvojac pojavio na sceni, nastao je opšti haos. 

 

Dvoranom su se prolamali vrisci i  aplauzi, publika je s njima u glas pjevala svaku pjesmu a žurka je potrajala do kasno u noć. 

 

Džinović i Matić su bili odlično raspoloženi što je dodatno doprinijelo nesvakidašnjoj atmosferi, te im nije smetalo ni što ih je publika nekoliko puta vraćala na bis i jedva ih pustila da završe koncert. 

 

Inače, Harisu je toga dana bio rođendan te je Saša zamolio organizatore da mu zajedno prirede iznenađenje što su i učinili. Kada im se Haris pridružio za ručkom krenula je rođendanska pjesma uz nezaobilazni šampanjac i sve ostalo, što je njega prosto oduševilo. 

 

Rođendansko slavlje počelo je pred a kulminiralo nakon spektakularnog koncerta te potrajalo do jutra. Kako to obično biva kad se sretnu dobri prijatelji, tako su se Haris i Saša uz pjesmu i nezaobilazne Sašine imitacije, malo zanijeli pa zakasnili na avion. 

 

Obzirom da su Haris i Saša privatno dobri prijatelji ni ne čudi to da je Džinović među prvima preslušao Matićev novi album za koji ima samo riječi hvale. ``Zabranjena ljubav`` je još jedno Sašino maestralno ostvarenje satkano od jednostavnih riječi koje u Sašinoj interpretaciji dobijaju onaj pravi smisao i značenje, što će i publika sigurno prepoznati i u čemu će maksimalno uživati već od ponedjeljka 05. oktobra. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.