x

(FOTO) VIKI KONAČNO POKAZALA SINA: Bio je paralizovan, ali Andrej se oporavio i izašao u javnost!

Folk pjevačica Viki Miljković prisustvovala je četvrtfinalu Dejvis kupa na kojem je Novak Đoković savladao Španca Alberta Ramosa Vinjolasa i donio Srbiji prvi poen. Viki je za srpskog tenisera najavila u društvu svog supruga Dragana Taškovića Tašketa, ali i sina jedinca Andreja koji se sjajno provodio dok je pratio meč.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lijek. Išli smo kod ljekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se! - rekla je Viki prošle godine za ``Story``.

 

Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da je riječ o mišićnom spazmu, ali nije mogla da shvati zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.

 

Od tada pjevačica ne praktikuje da sina pokazuje u javnosti, pa mnogi i ne znaju kako Andrej izgleda!

 

Srećom, Andrej se ubrzo oporavio od bolesti, a analize su pokazale da su u pitanju bili virusi koji su podivljali u tijelu djeteta.

 

Njen sin je dosta porastao u međuvremenu i u oktobru će napuniti deset godina, a kao što vidimo, sladak je k`o šečer.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.