x

Finalistice se pripremaju za Miss Svijeta !

Nakon održanih entitetskih izbora Miss Federacije BiH uz direktan prenos Federalne televizije I Miss Republike Srpske  uz direktan prenos Televizije Republike Srpske  odabrane su 24 predstavnice koje će se 20.06.2012 godine takmičiti za titulu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2012 u Sarajevu. 

Nakon mnogobrojnih aktivnosti koje su imale u BiH, 24 najljepše i najkompletnije djevojke Bosne i Hercegovine  nastavile su putovanje iz Sarajeva prema Milenij hotelima u Opatiji, gdje ih je sigurno dovezao luksuzni autobus Centrotrans Eurolines.

 U Opatiji, najpoznatijem gradu Kvarnera, s najduljom turističkom tradicijom u Hrvatskoj, smješteni su Milenij hoteli s nezaboravnom čokoladom, vrhunskom gastronomskom ponudom i bogatim wellness programima.

 Vrlo ljubazni domaćini Milenij Grand Hotela 4 opatijska cvijeta su dočekali djevojke i pokazali im kompleks Milenij hotela gdje još spadaju i Hotel Milenij, hotel SV Jakov, hotel Agava i hotel Grand.

BiH ljepotice su se smjestile u luksuzno opremljene sobe i apartmane, u četiri povezane ville Camelia, Magnolia, Wisteria i Melia.

 Inače, MIlenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta se nalazi neposredno uz more, iznad luke, uz predivan centralni park Angiolina.

 Odmah po dolasku, posjetile su najstariju kavanu u Opatiji, nekadašnji Continental danas kavana Grand, sa bogatim izborom kolača, čokolada ručne izrade kao i Oleander Bar s predivnim pogledom na more. 

 U toku dana, u svoje slobodno vrijeme, misicama BiH je na raspolaganju i Wellness centar Milenij Grand hotela gdje koriste brojne sadržaje kao: unutrašnji i vanjski bazenima, hidromasažni bazen, jacuzzi, whirpool, saune, ledena fontana, hamam, saloni za masažu i kozmetičke tretmane, relax zona, solarij, fitness, wellness terasa, VIP sunčalište, wellness shop I mnogobrojni drugi sadržaji...

 Na dan 14.06.2012 godine, održaće se modna revija ``Najljepših djevojaka Bosne i Hercegovine`` na terasi Hotela Milenij u Opatiji s početkom u 20:00h. 

ekskluziva.ba

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.