x

``Gile vozio pijan, napao policiju, pa završio u zatvoru``: Popularni pjevač odlučio odgovoriti na ovo!

Iako, kako kaže Amar Jašarspahić Gile, ima jako dobru saradnju sa novinarima, nije mu jasno, veli on, zbog čega ga srbijanski novinari često spominju u negativnom kontekstu, piše Express magazin. Svako malo se njegovo ime pojavljuje u ne baš lijepom kontekstu. Takvi naslovi odnosno tekstovi, nastavlja pjevač, zadavali su mu previše glavobolje kako u privatnom tako i poslovnom životu.

Gile se u prošloj povezivao sa brojnim skadalima za koje „u stvarnom životu“ nikako nije bio vezan. To je svakako njegova verzija priče...

 

Ovih dana ponovo je aktuelan, ali ne toliko zbog nove pjesme, već priča kako je završio u zatvoru!

 

Naime, špekulira se kako je Amar nedavno vraćajući se s jednog bh. nastupa imao „okršaj“ sa policijom. Saobraćajna patrola je zaustavila automobil u kojem je bio on sa nekoliko članova svog benda. Po tim pričama, vozač je bio u pijanom stanju, dok ni Gile nije bio u puno boljem „izdanju“.

 

Kada su im zatražili dokumente i rekli da u takvom stanju neće moći nastaviti putovati, Gile je izašao iz vozila, počeo se svađati sa „plavcima“, histerično udarajući šakama u haubu... Takvo ponašanje se nimalo nije doapalo policajcima pa su ga, nakon bezuspješnog smirivanja, priveli u stanicu. I u pritvoru je, po tim pričama, zadržan 24 sata!

 

Jašarspahić za naš magazin priča kako to nema veze sa istinom. Nije mu jasno zašto se takve nimalo lijepe priče izmišljaju.

 

- Dugo nisam bio u BiH, odnosno bio sam u Australiji i kada sam se vratio imao sam jedan-dva nastupa, a onda vrijeme uglavnom provodio kući, sa porodicom. Kasnije su uslijedili brojni nastupi, ali nikada da nas je policija u takvom stanju zaustavila, a kamoli da sam završio u zatvoru! Vidio sam šta su u nekim novinama objavili i baš sam se nasmijao jer niko ne spominje ni grad gdje smo navodno zaustavljani, gdje smo pjevali... Nikada, ako se nekad i popije koja čašica više, niko ne vozi ko je kozumirao alkohol i uglavnom prespavamo u gradu gdje pjevamo. Tako da te priče zaista nemaju nikakve veze sa istinom. Ali sa druge strane, ne želim se time opterećavati. Nekome očito smeta moja popularnost i to što sam i dalje jedan od najtraženijih pjevača na Balkanu – poručuje Gile za Express magazin.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.