”Iza kulisa ” i inspirativna prezentacija!

29.09.2016 17:30
iza-kulisa-i-inspirativna-prezentacija-main

Živjeti zdravo, biti fit i pratiti trendove, želja je mnogih žena, pogotovo onih koje nemaju vremena da posvete sebi. 

Mnoge žene suočavaju se s brojnim izazovima: odgajanje djeteta, održavanje karijere, briga za kuću i onda na kraju, i za samu sebe.

 

Na četvrtom Ladies In eventu koji će se održati 29.09 u Narodnom pozorištu Tuzla, u organizaciji Altermedije, poslovne žene imati će priliku da čuju dr. sc Jasmina Zahirovića i zanimljivo predavanje na temu “ Fitnes kao trend savremene žene u biznisu“ koje je Jasmin pripremio posebno za ovaj event.

 

Ova inspirativna prezentacija dokazati će kako se ujedno može biti produktivan na poslu, a ipak pronaći i vremena za tjelesnu aktivnost koja vodi prema tome da se osjećamo i izgledamo bolje.

 

Poslovne žene će poslije ove motivacione prezentacije i ugodnog druženja imati priliku i da uživaju u predstavi „Iza kulisa“. Predstava je rađena po tekstu Majkla Frejna, a u režiji Jovice Pavića. 

 

Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Ledo, Voćar, Surf, Fructal, Vinogradi Nuić, Deling, Mliječna industrija Migg, s.Oliver, Catering restoran Royal, Medela Integralni keks, Menprom, Stomatološka ordinacija dr.Tučić, zaslužni su za promociju kulture i poduzetništva u Tuzli.

 

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, RTV TK, Klix, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Hayat TV, Pink BH, Kameleon, ženski.ba, gdjeizaci.ba, Faktor, ekskluziva.ba.

 

Ladies In by Jana, voda s porukom je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.