x

``Ljubav prava`` između Anide Idrizović i Marka Rokvića !

S posljednjim danima decembra, kad lampice postaju sve blještavije i kad se radujemo novogodišnjim praznicima, kad je sve bijelo oko nas, Hayat Production vam predstavlja prekrasnu ljubavnu baladu Anide Idrizović i Marka Rokvića ``Ljubav prava``.

Pjesma se može ukratko opisati kao moćna, tekstualno i melodijski snažna balada za čiji su aranžman i produkciju zaduženi Mahir Sulejmanović i Dino Šukalo, dok su tekst i muziku napisale mlade i perspektivne autorice Lejla Terović i Mensura Bajraktarević.

Riječ je o pjesmi  vrhunske vokalne izvedbe, punoj neočekivane - visoke `količine` emocija i nježnosti.

Marko Rokvić se danas uvrstava među pjevače nove generacije koji donose nešto novo, drugačije, originalno i svježe na domaću scenu. Kažu da bi svojim vokalnim sposobnostima mogao nadmašiti tatu Marinka i brata Nikolu.

U kombinaciji sa Anidom, koja danas važi za jednu od najboljih pjevačica i kojoj mnogi predviđaju blistavu muzičku karijeru, ovo je pjesma koju ćete voljeti slušati i koja će na svakog ostaviti jak dojam. Nakon njenog albuma ``Hiljadu godina`` koji je pobrao samo najbolje kritike javnosti, ovo je još jedan korak naprijed za Anidu, koja nas svakom novom pjesmom i projektom pozitivno iznenadi. Naravno iza nje, kao i uvijek stoji team Hayat Production, koji za Anidu bira samo najbolje.

Suradnja između ovo dvoje mladih ljudi nastala je sasvim slučajno, kada ih je upoznao zajednički prijatelj. Oboje su već tada izrazili želju da snime duet, a nedugo nakon toga ta želja im se i ispunila. Ne kriju oduševljenje jedno drugim, ali i pjesmom,za koju se nadaju da će postati veliki hit. 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.