x

``Makaze koje život znače`` po četvrti put u Sarajevu !

Četvrtu godinu zaredom najbolji sarajevski frizeri Haris Hodžić i Senad Čavdar, u saradnji s ``Klubom frizera Sarajevo`` i NVO ``Otvorena Mreža``, 20. januara u sarajevskom BBI centru organizuju humanitarnu akciju ``Makaze koje život znače``.

U nedelju će se u Sarajevu okupiti najbolji frizeri iz cijele BiH koji će prihode od svog rada pokloniti u humanitarne svrhe, ovoga puta porodilištu Opće bolnice ``Prim. dr. Abdulah Nakaš`` - kaže Haris Hodžić, predsjednik Kluba frizera ``Sarajevo``. Nakon humanitarne akcije u BBI centru, u klubu ``Coloseum`` bit će održana donatorska večera za prikupljanje novca putem aukcije. Ponuđeni će biti originalni dresovi Edina Džeke i Miralema Pjanića, rukavice bivšeg svjetskog šampiona Adnana Ćatića(Felix Sturm).

Dragi naši ekskluzivni čitaoci, podržite ovu akciju i pomozite u skupljanju novčanih sredstava, jer vama je ta svota novca malo ili čak ništa, a nekome je uveliko od pomoći. Udruženim snagama pokažimo da mi to možemo. Dakle, 20. januar u BBI centar od 12 do 18 sati, a zatim u Coloseum. Vidimo se.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.