x

``NAPRAVILI STE MI PROBLEM``: Fotografije Simona i Soraje iz provoda bile su kap koja je prelila čašu!

Sukobu Milice Dabović i Šimeta Šiklića Simona navodno je prethodila svađa zbog starlete Soraje Vučelić, sa kojom se dečko bivše košarkašice, kako se šuškalo, veoma zbližio. Simon i Soraja uhvaćeni su zajedno u jednom beogradskom klubu, a paparaco fotografije pokazuju da su njih dvoje veoma bliski, te da se tokom cijele noći nisu razdvajali.

Za to vrijeme, pretpostavlja se da je Milica bila kod kuće.

 

Vučelićeva je, kao i uvijek, bila maksimalno dotjerana i izazovna, pa bivši hrvatski rukometaš nije skidao pogled sa nje i malo-malo joj je nešto šaputao na uho, a i ona njemu.

 

Da im prija što su zajedno pokazivali su osmijesi na njihovim licima, a Soraja i Simon su toliko bili usredsređeni jedno na drugo da nisu ni primjećivali zabezeknute poglede ljudi koji su se zatekli u njihovoj blizini.

 

- Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas niko nije mogao da vidi da razmjenjujemo nježnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad mnogo naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim drugarima, ali ona ne voli to. Desilo se da je naš sto bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom, i ništa se nije desilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal šta mi radite - kroz smijeh je rekao Simon za ``Alo!``.

 

Kada smo sinoć pozvali Milicu, ona je potvrdila da je stavila tačku na vezu sa Simonom, ali nije spominjala nasilni incident.

 

- Samo mogu na konto tih fotografija da kažem: ``Bilo je lijepo dok je trajalo.`` Više ne mogu da se bavim time, prioritet su mi djeca i humanitarne akcije - rekla je Milica, koja je nedavno proslavila 35. rođendan, a sve poklone, kao i novčani prilog, poklonila je svratištu za djecu.

 

Podsjetimo, Milica je nedavno na Tviteru šokirala pratioce napisavši da ju je dečko ostavio zbog starlete.

 

- Zamislite moje sreće. Simon me zamijenio Sorajom. Srećno mu - napisala je nedavno Dabovićeva, nakon čega je ovaj status obrisala.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.