x

``Na blagajni sam ugledao ženu svojih snova - pa se šokirao...``

Oženjeni muškarac i otac četvero djece stajao je u trgovini u redu na blagajni kad je ispred sebe ugledao predivnu ženu. Tren kasnije kao da ga je grom pogodio... Jason Hewlett iz SAD-a sretno je oženjen i otac četvero djece. Jednog dana je stajao u trgovini na blagajni i ispred sebe ugledao predivnu ženu - ženu svojih snova. Tren kasnije shvatio je kako je to njegova supruga. Bio je šokiran.

Svoju ispovijest napisao je na Facebooku, a glasi otprilike ovako:

 

- Nekako me je sram to priznati, ali mislim da sam prevario svoju ženu danas, na neki način. Bio sam u trgovini, uzeo nekoliko stvari i otišao to platiti. U redu ispred sebe ugledao sam ženu koja me oborila s nogu. Pomislio sam ``Auuu, neki sretnik je s njom`` i u djeliću sekunde shvatio da je to moja supruga.

 

Između nas je u redu stajala jedna osoba pa sam samo stajao i gledao svoju slatku ljubav. Poslao sam joj SMS `` Hej slatkice`` i ``Što to sad kupuješ moja sek*i ženice?``, ali ona je bila zauzeta traženjem kupona za popust koji je čuvala baš za ovu kupovinu. Odustao sam od pokušaja privlačenja njezine pažnje. Umjesto toga sam u tišini stajao u redu iza nje i razmišljao o svemu što osjećam prema njoj.

 

Kao prvo, bio sam zatečen činjenicom koliko je ona još uvijek lijepa. Mislim, i inače to znam jer je svaki dan gledam, ali danas sam je promatrao drugim očima, onih par trenutaka dok nisam bio svjestan da je to ona. Prolazilo mi je kroz glavu kako ne mogu vjerovati da sam ja njezin muškarac. Čim sam to pomislio, osjetio sam kako sam pocrvenio u licu, ali niko to nije vidio.

 

U svom postu na Facebooku je napisao još mnoštvo toga što osjeća za nju, a na kraju je priznao kako joj se nije javio, već ju je sa divljenjem promatrao kako izlazi iz trgovine. U sebi je ponavljao ``Ovo je moja žena, volim sve vezano za nju.``.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.