„Neki novi klinci“ i ovoga petka na OBN TV

09.12.2016 18:00
neki-novi-klinci-i-ovoga-petka-na-obn-tv-main

Kad: 09.12.2016. u 20:00

Gdje: OBN TV

 

U petak, 09.12.2016. od 20 sati na programu OBN TV je novo izdanje muzičkog showa „Neki novi klinci“ u kojem OBN TV i Grand produkcija traže novu malu zvijezdu koja će gledaoce u Bosni i Hercegovini oboriti s nogu.

Scena muzičkog showa Neki novi klinci u rangu je sa vrhunskim svjetskim scenografijama a male zvijezde spremne su da zasijaju na sceni u punom sjaju. Za 120 minuta, koliko će ovoga petka Neki novi klinci trajati gledaoci mogu uživati uz igru i pjesmu sa svojim mezimcima i njihovim interpretacijama.

 

Uz savjete žirija koji je ove sedmice u stastavu: Nemanja Stevanović, Nadica Ademov, Bojan Marović, Marina Tadić, Topalko i Ivana Selakov kandidati će nastojati da prevatziđu tremu i što bolje otpjevaju numeru kojom su odabrali da se predstave. 

 

Pjesme mogu oraspoložiti svako dijete, ali ih i puno toga naučiti. 

Klinci koje gledamo i slušamo u novom izdanju Nekih novih klinaca su:

 

KATARINA BAJAZET ima 12 godina i dolazi iz Novog Sada. Pored pjevanja ona se bavi i glumom. Njeni muzički uzori su Adel i Marija Šerifović. Za sebe kaže da je odličan učenik, iskren i dobar drug ali da je spora.

PJESMA - KORAKE TI ZNAM - Maya Sar

 

ALEKSANDRA STANKOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Smedereva. Pored pjevanja voli i sport naročio odbojku. Kada poraste voljela bi da ima karijeru kao Milica Todorović. Njene vrline su druželjubivost, komunikativnost i pravednost.

PJESMA - BIVŠI DRAGI - Aleksandra Radović

 

VALENTINA MARKOVIĆ ima 13 godina i dolazi sa Umke. Valentina igra i folklor. Njen muzički uzor je Ceca. Za sebe kaže da je dobra i komunikativna osoba.

PJESMA  -IMAM JEDAN ŽIVOT - Ana Bekuta

 

JOSIP DRINOVAC ima 13 godina i dolazi iz Mostara. Josip svira i klavir. Njegov muzički uzori su Zdravko Čolić i Dženan Lončarević. Za sebe kaže da je veseo i ambiciozan.

PJESMA - RIJEKA SUZA I NA NJOJ LAĐA - Zdravko Čolić

 

MAŠA SMILJANIĆ ima 10 godina i dolazi iz Surčina. Voli najviše da pjeva izvorne pesme. Znamo je iz prošle sezone.

PJESMA - BIBER - Lepa Brena

 

TIJANA JAĆIMOVIĆ ima 15 godina i dolazi iz Paraćina. Ona pjeva, svira i crta. Voljela bi kad poraste da bude kao Ceca ili Jelena Tomašević. Za sebe kaže da je iskrena, pametna i druželljubiva ali i malo tvrdoglava.

PJESMA - LOŠE VINO - Massimo Savić

 

ISA DURMIŠOV ima 12 godina i dolazi iz Štipa. Njegov je idol Šaban Šaulić.

PJESMA 0- KOLIKO TI SREĆE ŽELIM - Šaban Šaulić  

 

ANDREA GRAOVAC ima 14 godina i dolazi iz Beograda. Bavi se i košarkom. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Voli da pomaže ljudima i voli životinje. A mana joj je što nema samopouzdanje.

PJESMA - ČUVAJ MOJE SRCE - Aleksandra Radović

 

MARIJANA DMITROVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Banja Luke. Voli da pjeva i da igra odbojku. Uzor joj je Jelena Tomašević. Vrline su joj to što je vrijedna, marljiva, poslušna i odgovorna.

PJESMA - ČUVAM TE - Aleksandra Radović

 

DRAGAN ĐORĐEVIĆ ima 12 godina i dolazi iz Paraćina. Njegov uzor je Šaban Šaulić

PJESMA - NE IDI - Jašar Ahmedovski


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.