x

``Njene oči plave`` osvajaju estradno nebo!

Svi koji su bili zaljubljeni u plave oči zavoljet će ovu pjesmu. Vjerujemo i oni ostali, jer je odličan ritam i fenomenalan vokal sjajno uklopljen, tako da imamo ljetni hit. Naime, mladi pjevač Eka Duraković je predstavio novu pjesmu i zasigurno pravi ljetni hit ``Oči plave``. 

Mladi crnogorski pjevač, Eldin Eka Duraković godinama živi i radi u Luksemburgu. Mlada estradna zvijezda muzikom se profesionalno bavi već duži niz godina.

 

Svaki vikend nastupa po klubovima u dijaspori i mnogi ga zovu kraljem narodne muzike dijaspore. Pratnja je svim većim estradnim imenima, kao što su: Šako Polumenta,  Mile Kitić, Sandra Afrika, te brojnim drugim koji nastupaju u Luksemburgu.

 

Nedavno je snimio svoj prvi singl u produkciji ATELJE IMPULS Senad Bislimi. Isti je ekranizovao, te  je objavljena na utjecajnom YouTube kanalu IDJVideos.

 

Pored ovog poduhvata Eka planira da do kraja godine uradi baladu koja će pomjeriti granice, te protresti i najdublje emocije. Također, saznajemo kako su u toku pregovori za duet sa jednom od najvećih balkanskih zvijezda.

 

Kontakt menadžer za nastupe svim zainteresiranim gazdama klubova je: Admir Maddox ( +387 64 442 1399)

 

Pozivamo vas i da lajkate oficijalnu fan stranicu Eke Durakovića: 
https://www.facebook.com/pages/Eka-Durakovic-oficijalni-Fanpage/139102952953947?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.