x

ŠOKANTNO: Adil brutalno pretučen u Brčkom !

Popularni folker, trenutno jedan od najtraženijih pjevača u regionu, Adil Maksutović brutalno je pretučen tokom nedavnog gostovanja u Brčkom. Na naš e-mail je stiglo saopštenje povodom toga, a gdje se navodi i to kako je pjevač zabrinut za svoju bezbjednost zbog čega je otkazao sve nastupe u Bosni i Hercegovini. 

- ``Grupa nepoznatih ljudi je sačekala Adila sa svojim bendom nakon čega su ih brutalno pretukli. .Navodno najbolje od svih je prošao Adilov kum koji je nekako uspio pobjeći. Adil je prestrašen i uskoro bi trebao dati izjavu za medije`` - stoji u saopštenju e-maila. 

Zbog zabrinutosti za svoju sigurnost Adil do daljnjeg neće nastupati u Bosni i Hercegovini. Iako nismo uspjeli stupiti u kontakt sa Adilom, djelimičnu potvrdu smo pronašli na Facebook profilu popularnog sarajevskog restorana `Bazeni`, gdje je Adil trebao nastupiti za Dan žena. Naravno, pjevač je otkazao ovaj koncert, a mi vam u cjelosti prenosimo obrazloženje.

Obavijest - Izvinjenje svim cijenjenim gostima restorana `Bazeni` od strane organizatora i najavljenog gosta za 08. mart, Adila Maksutovića, koje se sadrži u sljedećem.

Autentično izvinjenje Adila:

- ``Druže Čolpa, tebi i vašem objektu svaka čast, ali u Bosni i Hercegovini se ne osjećam bezbjedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Druže, meni je ovo veoma teško, teže nego tebi i tvojim gostima. Molim te, izvinit ćeš se svojim gostima u moje ime. Mnogo mi je žao što ću sjediti kući i žaliti što nisam sa vama u vašem cijenjenom objektu. Žao mi je što sam se povukao u vrijeme kada sam najpopularniji. Molim vas da me shvatite i razumijete, jer je ovo moja konačna odluka i neću je promijeniti. Puno vas voli i pozdravlja, vaš Adil.``

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.