„Pirati s Kariba: Salazarova osveta“ u Multiplexu Ekran Zenica

24.05.2017 18:30
pirati-s-kariba-salazarova-osveta-u-multiplexu-ekran-zenica-main

Kad: 24.05.2017. u 20:30

Gdje: Multiplex Ekran Zenica, BiH

 

Pretpremijerna projekcija najnovijeg  nastavka  uzbudljive avanture „ Pirati s Kariba: Salazarova osveta“ (Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge) zakazana je za srijedu 24. maj sa početkom u 20:30 sati u Multiplexu Ekran Zenica. 

Ulaznice su u pretprodaji već od danas, a sve informacije i rezervacije posjetioci mogu dobiti  na kino blagajnama ili na  kontakt broj 032 407 518 svaki dan od 16 do 21 sat. 

 

SINOPSIS

Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta. Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Javier Bardem), pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). Na čelu Umirućeg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti vlastiti život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio.  


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.