x

``RATKO MLADIĆ, SRPSKI HEROJ`` Zenitovi navijači ovom porukom sami sebi ispraznili stadion!

``RATKO MLADIĆ, SRPSKI HEROJ`` Zenitovi navijači ovom porukom sami sebi ispraznili stadion

SRPSKI ratni zločinac Ratko Mladić, u Haagu upravo osuđen na doživotni zatvor zbog genocida u Srebrenici i niza drugih nedjela koja je naredio, dobio je na sinoćnjim utakmicama Europske lige podršku s očekivanih strana.

 

Delije su na Zvezdinu gostovanju kod BATE-a razvili transparent ``Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi``, dok su Grobari na domaćoj Partizanovoj utakmici s Young Boysima podigli ``Nek je tvojoj majci hvala`` i zastavu s motivom bedža koji je Mladić nosio prilikom izricanja presude.

 

Navijači beogradskih klubova tako su se ``pravili pametni``, jer kako vidite, nitko od njih nije izrijekom spomenuo ime i prezime jednog od najgorih zločinaca suvremene europske povijesti, kako bi njihove klubove spasili kazne igranja pred praznim tribinama, a opet su ``odradili dužnost`` - iskazali poštovanje masovnom ubojici i psihopatu. 

 

Podsjećamo, UEFA je najavila da će klubove čiji navijači budu slavili Mladića, kazniti igranjem iduće europske utakmice pred praznim stadionom.

 

Navijači ruskog Zenita nisu imali problema s imenovanjem krvoloka. Povodom gostovanja Vardara u Sankt Petersburgu, u znak podrške ``pravoslavnoj braći``, razvili su transparent s natpisom ``Ratko Mladić, srpski heroj``.

 

Zenit kao pobjednik skupine odlazi u nokaut fazu Europske lige, gdje ga čeka igranje pred praznim stadionom.

index.hr/ Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.