”Radnja na uglu ” i razgovor o pozitivnoj promjeni!

24.05.2016 18:00
radnja-na-uglu-i-razgovor-o-pozitivnoj-promjeni-main

Svjesni smo užurbanog tempa življenja sa kojim se savremena, poslovna žena susreće. Danas nemamo dovoljno vremena da se posvetimo sebi, gomilamo u svom organizmu napetost koja kasnije negativno utječe na zdravlje.

Kako bismo doprinijeli  izgradnji ljepšeg, tolerantnijeg, zdravijeg i boljeg društva trebamo se okrenuti zdravim navikama. Motivacija i želja za pozitivnim promjenama presudna je za stanje duha, a ono što možemo prvo za sebe uraditi jeste da počnemo trčati.  

 

Na petom Ladies In eventu koji će se održati 24.05, u organizaciji Altermedije, poslovne žene će zahvaljujući udruženju „Marathon Sarajevo“u  prvom dijelu eventa imati priliku, pored druženja i da čuju najzanimljiviju priču o prednostima trčanja.  Organizatori su pozvali Tomislava Cvitanušića i Elmu Pašić iz  Udruženja Marathon koji će ispričati šta to ima u tom trčanju, kako se spremiti, kako se motivisati, i šta to sve spremaju u Sarajevu krajem ljeta. Trčanje nije samo trčanje, to je stil života.

 

Poslovne žene će poslije ove inspirativne prezentacije i ugodnog druženja imati priliku i da uživaju u predstavi „Radnja na uglu“ francuskog redatelja Françoisa Lunela koja predstavlja adaptaciju djela Miklosa Laszla. „Radnja na uglu“ je romantična komedija za koju reditelj kaže da prikazuje vrijeme kad su ljudi imali manire, poštovali sebe i druge, poštovali jezike kojima su govorili, kako svoj tako i jezike drugih. 

 

Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, Sberbank BH, Wella Professionals, Termag Hotel, Dr. Pasha, Vispak, Zvečevo i Vina Rubin Rose podržali su promociju kulture i ženskog poduzetništva.

 

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Klix, Hayat TV, Pink BH.

 

Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

 

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.