x

`Redesign of fun` na Jägermeister način!

Epicentar sinoćnje zabave u Sarajevu bio je Dom mladih, obojen u dobro znanu narandžasto-crnu boju najprodavanijeg likera na svijetu, Jägermeistera. Event “Redesign of fun”, za koji se sedmicama unaprijed tražila pozivnica više, opravdao je očekivanja i uspio u svom naumu, redizajnirati pojam zabave u Sarajevu. 

Jägermeister je i ovoga puta u stilu odličnog domaćina ponudio brojne sadržaje i priredio iznenađenja, koja će ostati urezana u sjećanju preko hiljadu i petstotina zvanica, s kojima je u ime branda, redizajniranom izgledu Jägermeister boce, nazdravio ovogodišnji voditelj Nedim Malkočević.

 

I u svojoj trećoj ispričanoj priči, reklo bi se prema navici, event je uspio nadmašiti očekivanja zvanica. 

 

Nakon uvertire praćene odličnim svjetlosnim i vizualnim efektima, za koju se pobrinuo Aleksander de Funk, DJ pult preuzela je posebno raspoložena DJ Miss Kay Dee, regionalno popularna house diva iz Novog Sada.  Pravi plesni spektakl priredili su plesna skupina ‘Clique’ i akrobatski duo K-team iz Hrvatske, dok je atmosferu do usijanja dovela  britanska house senzacija Freemasons. Najvećim partijanerima pri samom kraju eventa, pridružio se poznati njemački  DJ Tom Novy, koji je zvanice ispratio dobro znanim hitom `Lady` od Mojo-a, stvarajući posebnu prijateljsku atmosferu sa publikom. To je upravo ono što je Jägermeister i htio postići, prijateljsku atmosferu i odličnu zabavu.

 

U skladu sa nazivom eventa `Redesign of fun` Zgrada Doma mladih, također je izgledala redizajnirano a sve zahvaljući spektakularnom video mappingu na fasadi zgrade koji nije ostavio ravnodušnim niti zvanice niti sve one koji su se našli u blizini, kao i rasvjeta na eventu. Zvanice su uživale u unikatnim delicijijama po recepturi Gabriele Ključe, koje su sadržavala i Jäger, a specijalno su osmišljene za ovu noć.  Kao i uvijek atraktivne domaćice eventa, Jägerette dočekivale su goste i nudile im omiljeno piće idealne temperature od minus 18 stepeni. Za njihov čarobni izgled, ali i redizajn crne haljine ove godine pobrinula se profesionalna make up artistkinja Dženana Ćosović uz pomoć svog tima. U šarolikoj lepezi ponuđenih pića, pomamu su, kao i do sada izazvali Jäger Fresh i Jäger Q kokteli ali i dva nova shoot koktela, majstora udruženja ` Ice` iz Sarajeva, koji su liker miješali s pireom od jagode, te koncentratom od lubenice.

 

- Drago nam  je što je upravo ovaj event bio prilika da svim fanovima predstavimo novi izgled boce. Uskoro će i svi u Bosni i Hercegovini imati priliku vidjeti na policama i omiljenim lokalima. Sada je to modernija boca sa čepom na kojem stoji  potpis stvaraoca recepta Jägermeistera, etiketom koja prikazuje Jelena u prirodnijem i zrelijem izdanju, te koja naglašava prirodno porijeklo kroz broj 56 koji  predstavlja biljne sastojke ovog  likera, s nepromijenjenim sadržajem unutar nje. Hvala svima još jednom i vidimo se naredne godine - poručili su iz zastupništva Jägermeistera za BiH.

 

Ostajemo u iščekivanju naredne godine i nove Jägermeisterove priče te koncepta koji priprema za svoje fanove.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.