x

``SRAM TE BILO`` ODZVANJALO U SUDU! Ceca i Karleuša vikale jedna na drugu: Pokušale su da se POMIRE, ali... REAGOVALO OBEZBJEĐENJE!

Nakon što je Ceca Ražnatovićeva tužila Jelenu Karleušu za uvredu, danas su se pjevačice prvi put suočile, i u Prvom osnovnom sudu je održana medijacija, odnosno pokušaj pomirenja mirnim putem, kako bi se izbjeglo suđenje. 

Karleuša je stigla nasmijana, u pratnji svog advokata, dok se Ceca pojavila nekoliko minuta kasnije, takođe sa svojim pravnim savjetnikom, i Ražnatovićeva je bila veoma ozbiljna. 

 

Pjevačice su potom, oko 12.10 časova, bez advokata ušle kod sudije i pokušale da iza zatvorenih vrata zakopaju ratne sjekire.

 

Inače, ovo se nikada do sada nije desilo, i pjevačice su prvi put sjedile nasamo, i pokušavale da se uz pomoć sudije, pomire... Međutim, ubrzo se čuo Cecin povišen ton.

 

Čuli su se povici: ``Sram te bilo``, ``Ućuti`` i ``Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju``... Nakon toga je policajac ušao unutra, opomenuo zavađene pjevačice, ali su se nakon nekoliko minuta ponovo čule iste riječi i pominjanje izvijesnih dokaza.

 

U međuvremenu je i sudija obavijestio obezbeđenje, ali policajac je rekao da nema potrebe da oni intervenišu.  

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.