x

``Samo moje srce zna``: Poslušajte pjesmu Nine Hrustemovića koja će vas u potpunosti oduševiti!

Nino Hrustemović, mladi pjevač koji živi i radi u Minhenu, a uspješno gradi muzičku karijeru, predstavio je novu pjesmu „Samo moje srce zna“ i propratni spot koji su rađeni u produkciji „Hayata“. Na muzici, tekstu i aranžmanu su radili Gordan Dizdarević Grk i Kenan Ferhatović, te i sami priznaju da im je bio užitak raditi sa harizmatičnim Ninom Hrustemovićem, koji je odmah prepoznao emociju i energiju pjesme i istu svojim glasom prenio do srca publike.

Prelijepi kadrovi spota snimani su u fantastičnom ambijentu hotela „Evropa“ u Sarajevu, a spot je režirao Anis Mujanović iz „Hayat Productiona“.

 

Glavni akteri spota su Nino i prelijepi model Adna Avdić, koja iza sebe ima veliki broj fotoshootinga, a učestvovala je i na izboru za Miss Earth BiH 2013. godine. Sek*epilni dvojac izvrsno su dočarali malo tužniju priču pjesme. U videu se pojavljuju i članovi benda  „Play“, koji Hrustemovića prate na pojedinim nastupima. 

 

- Zahvaljujem se ekipi koja je uradila još jedan odličan posao. Druga pjesma ima malo tužniju priču, ali je također brzog ritma kao i moja prva pjesma „Remek djelo vraga“. Siguran sam da će mi Grk biti sretan i da je ovo prvi hit u mojoj karijeri – kaže pjevač i dodaje: 

 

- ``Na snimanju spota sam uživao u svakom smislu te riječi. Ekipa Hayat Productiona je svoj posao uradila odlično, kao i momci iz grupe Play, koji su također veliki profesionalci i model Adna Avdić koja je briljirala od samog početka. Spot je sniman u prelijepom Hotelu Europe, koji je zajedno sa digitalnim studiom ``Right Copy`` i sponzor spota. Bubnjar grupe ``PLAY`` Aldin Selimović je izašao iz bolnice kako ne bi izostao sa snimanja, te se nakon toga ponovo vratio u bolnicu, čime mi je dokazao da sam sa članovima benda u prvom planu prijatelj, pa tek onda kolega``, kaže Hrusetmović koji dodaje da ima veliku podršku svojih starijih i iskusnijih kolega.

 

Hrustemović polako i predano gradi svoje mjesto na muzičkoj sceni BiH, u isto vrijeme se usavršavajući i dalje muzički školujući. Njegov rad već je naišao na pohvale nekih od etabliranih i poznatih muzičkih imena, a njegova naredna pjesma bit će djelo jednog od najpoznatijih bh. autora i hitmejkera, s kojim se Nino nedavno susreo u Sarajevu i dogovorio saradnju.

 

Aktivnosti pjevača možete pratiti na njegovom Facebook fan pageu: 

https://www.facebook.com/Nino-Hrustemovic-187808168256417/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.