“TELERING” OBN TV: gost Milorad Dodik

11.10.2015 12:25
telering-obn-tv-gost-milorad-dodik-main

U emisiji “Telering” političari nastupaju kao obični ljudi, bez cenzure i fraza,  ove nedjelje, 11. 10. 2015. u 14:25, Mato Đaković ugostiti će Milorada Dodika predsjednika RS.

– Sa svojim gostom Đaković će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, sa akcentom na izbjegličku krizu, saznaće od svog gosta i da li je rusko zlato zaista teško jedan kilogram? Hoće li nakon referenduma o pravosuđu raspisati i referendum o otcepljenju, formiranju nove većine na nivou BiH sa Fahrudinom Radončićem, Da li je i o čemu razgovarao sa Bakirom Izetbegoviće i koja je uloga u svemu Dragana Čovića.

 

U ovonedjeljnom “Teleringu” možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković će pokušati od svoga gosta doznati gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

 

Aktuelne teme iz svijeta politike i kulture, zanimljivi gosti, ekskluzivni intervjui su ono što “Telering” OBN TV, koji već godinama uređuje i vodi Mato Đaković, čini jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini. Ne propustite pogledati novo izdanje “Teleringa” u nedjelju 11.10.2015. od 14:25h samo na OBN TV”-


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.