x

``Thea Queen Of Light``: Prva bh. reperica sa uvijek pozitivnim stavom u životu!

Njena ljepota je u njenim toplim očima i dobroti njenog srca. Thea Queen Of Light je prva bosansko-hercegovačka reperica i divna umjetnica čiju kuću krase prijatelji iz cijelog svijeta. Thea ne mjeri svoju vrijednost brojem lajkova i komentarima na društvenim mrežama. Samostalna je i živi svoj život.

Ipak, poznato je da surađuje sa stranim umjetnicima i da je često u društvu poznatih ličnosti. Danas na svom Facebook profilu postavila je fotografiju sa najpoznatijim njemačkim repperom Samy Deluxe. Moramo priznati da izgledaju perfektno J. Thea ima samo riječi hvale za ovog reppera te je izjavila da su homie(prijatelji). Na njenim fotografijama i video snimcima se vidi da je naša Bosanka jako cijenjena i omiljena u društvu poznatih ličnosti. U jednom od Charity Videa naša Thea je u drustvu Lily i Boris Becker. Tu njenu ljepotu u njenim toplim očima i dobroti njenog srca prepoznala je i supruga od Boris Bekera.

 

Bišćanka pokazala je da ima styla i u njenoj pjesmi “ Ko sam ja”. U ovoj njenoj pjesmi poznati umjetnik Million Stylez dao je i svoj glas u kojoj govori “svaka čast Thea Queen Of Light”. Million Stylez koji je radio sa mnogim umjetnicima kao što su Beyoncé, Loon, Smif N Wessun, Mr. Vegas, Bunji Garlin, Lukie D, Loogaman, Alozade, J-Ro, Gentleman i sa dvojicom švedski najpoznatijih i najvećih reppera – Promoe i Ken Ring. Poznat je i po tome što je bio predgrupa od umjetnika Sean Paul, Beenie Man, Elephant Man, Ne-Yo, Fabolous, Nina Sky, Ryan Leslie, Fatman Scoop, Wayne Wonder, Mr. Vegas, T.O.K., Anthony B, Ward 21, Alozade, Zumjay i mnogih drugih. U njenoj pjesmi “Ko sam ja” takođe je dala svoj glas i Beogradanka Aleksandra Dabić

 

Thea je osoba koja zna da voli svoju porodicu, prijatelje, svijet oko sebe. U njenom intervjuu za klix.ba naglašava da joj je prioritet obrazovanje a po njenim statusima i intervjuima možemo zaključiti da nije ni stidljiva a ni gruba. Ona jasno i glasno izražava svoje misljenje. Kaže ono što misli i misli ono sto kaže. Ljude dijeli samo na loše i dobre.

                                   

Tehvida ( Thea Rekić) izrazito je senzibilizirana za humanitarni rad. Svojim nesebičnim radom, trudom i zalaganjem, pomaže druge, doprinosi zajednici i stvara sve one vrijednosti koje su potrebne svakoj zemlji . Poznata je po tome da čini herojske poduhvate kako bi spasila nečiji život, ne razmišljajući o svom . Često daje svoj glas u vezi politike, protiv kriminala i korupcije. Svaka njena pjesma ima pozitivnu poruku sa kojima širi ljubav ili poziva na buđenje. Saosjeća se sa svim osobama gladnim ljubavi, poštovanja, zdravlja, obilja, pravde.

 

Thea nije imala lak život, ali je uvjek zračila pozitivnom energijom i rado je ulijevala svoju energiju drugima. Ona voli i putuje cijelim svijetom, upoznaje razne kulture i kako kaže, ne želi prestati da uči, jer ako prestane da uči, prestala je i da živi. Njena porodica je jako bunt od Bosanaca, Australaca, Njemaca, Azijata… a njena vjera je “LJUBAV”.

 

Ovdje ćemo izdvojiti neke njene statuses sa društvenih mreža:

 

“Moja vjera je LJUBAV”.

“Svemir je veliko energetsko polje, svi smo mi u njemu povezani”.

“Svi smo mi sestre i braća“.

”Samo ljubav može spasiti ovaj svijet”.

                                                                                                 

Izdvojili smo i neke njene  komentare u vezi paparazza.

“Pa pa paparaziii … možete me voljeti, možete me mrziti – svejedno mi je – “Ja nisam pevaljka ja sam umjetnica i moj sav rad je iz ljubaviJ”.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.