x

``Trebamo biti sretni što imamo Džeku, Defrela i Schicka``

Roma je u novu sezonu ušla sa dosta izmjenjenim sastavom u odnosu na prošlu, a iako je dosta novih igrača stiglo na Olimpico navijači ovog kluba nisu baš zadovoljni ljetnim prelaznim rokom.

Vučica je prije nekoliko mjeseci na mjesto sportskog direktora dovela Monchija koji je u Sevilli pravio čuda. Ipak, navijači Rome su odmah postavili velika očekivanja, pa zbog toga nisu bili previše zadovoljni ljetnim prelaznim rokom.

 

Monchi je doveo dosta mladih igrača koji se tek trebaju dokazati. Ipak, dolazak Patrika Schicka u samom finišu možda će malo popraviti stvari. Monchi je za italijanske medije izjavio da Roma sigurno ima jedan od najbolji napada u ligi, te da zbog toga navijači trebaju biti sretni.

 

``Trebamo biti sretni što imamo Džeku, Defrela i Schicka. Oni igraju na različitim pozicijama i to nam daje ubitačan napad. Lično sam zadovoljan transferima i jasno je da treba vremena da se to sve uklopi. Ništa se ne može preko noći. Edin Džeko je bio ključan igrač prošle sezone i siguran sam da ćetako biti i ove``, rekao je Monchi.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.