x

(VIDEO) DOTAKAO DNO! SLOBA RAZVEZAO JEZIK: Još drhti od bijesa, a ono što je rekao o Kiji, neće joj se dopasti!

Sloba Radanović posljednjih dana prošao je kroz sito i rešeto u rijalitiju. Od nervriranja zbog zadatka, preko ljubomore na novog ukućanina Nikolu Arsića do toga da je završio na operaciji, a sada je odlučio da razveže jezik. Naime, otišao je da posjeti Drvo mudrosti u Rajskom vrtu, i ispričao sve što se dešavalo. Otvorio je dušu i otkrio sve tajne.

``Kod mene je uvijek turbulentno i dinamično. Dobro se osjećam, samo imam bolove, što je normalno. Iznervirao sam se nešto, udario sam u sto, znate sve. Drvo sve vidi i sve čuje. U mom slučaju umije ljubav da boli. Ja sam ljubomoran, to ne krijem. Ovdje je možda izraženije, ali ljubomoran sam kao što mislim da svaki muškarac treba da bude. Kristinina ljubomora me ne zanima, a Luna jeste, ali u normalnim granicama``, rekao je Sloba.

 

On se osvrnuo i na svoj odnos sa Kijom Kockar:

 

``Ja imam ljubav samo sa jedne strane, a sa druge, to nije ljubav sigurno, da jeste, opstalo bi. Dakle, samo sa jedne strane imam i to mnogo ljubavi. Ne znam da li kod nje ima, mislim da to uopšte nije ljubav, to veze nema sa emocijama koje gaje muškarac i žena jedno prema drugom. Mislim da mi se ona ne sveti, to je možda samo povrijeđena žena koja nesvjesno čini nešto... Nije to neka vrsta osvete, ne gledam ja to tako``, ispričao je Radanović.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.