x

(VIDEO) MILJANA SAHRANILA LEPOG MIĆU: Čula sam da si gay? Moja g*za ti je destinacija, samo izaberi lokaciju gdje ćeš da me poljubiš!

Iako je u drugom stanju Miljana Kulić je pred sam ulazak u reality ``Zadruga`` izjavila da je veoma spremna za borbu sa ostalim Zadrugarima i da se neće ustezati da uđe u sukob sa bilo kim od njih. Ona je u samom startu rekla svima šta misli o njima, a juče je uspjela i da se ozbiljno posvađa sa Lepim Mićom.

Mića je krenuo da je provocira i da je naziva raznim pogrdnim imenima.

 

- Raspala k*rvetino, puna si g*vana. Ti si mali smrdljivi cepelin. Tišina malo g*vno, p*daro mala raspala. Više si ku*čeva gutala nego što si žvakaćiš guma jela u životu - vrijeđao je Lepi Mića, ali mu ni Miljana nije ostala dužna.

 

Ona mu je na svaku uvredu uzvratila još žešće i to dok se šminkala ispred ogledala. Izgleda da Mića nju ne može da izbaci iz takta tako lako.

 

Neke od Miljaninih rečenica su: Čula sam da si gay? Ovo je destinacija (pokazujući zadnjicu) samo izaberi lokaciju gdje češ da me poljubiš. Ćuti prepečnko, jedna noga ti je u grobu. Hepatitis,C,B,A ,HIV - idi po rezultate i donesi mi ih pa onda možemo da pričamo. Koja je tvoja uloga ovdje? Da psuješ majku djevojkama koje kćerke mogu da ti budu?

(Opera17.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.