x

(VIDEO) NASRNUO NA MACU I JELENU: Janjuša obezbjeđenje OBORILO na zemlju da ih ne umlati! PREKIPJELO MU!

Sinoć je zahvaljujući brzoj intervenciji obezbjeđenja rijaliti programa ``Zadruga``, spriječen fizički kontakt između Marka Janjuševića Janjuša, Mace Diskrecije i Jelene Golubović. Rediteljka i glumica i košarkaš već nekoliko dana imaju problem u svojoj komunikaciji.

Iako su oni bili veoma bliski nekada, sada je situacija totalno drugačija. Janjušu su najviše zasmetale riječi koje je Jelena uputila na račun njegove porodice, žene i djeteta. Kap koja je prelila čašu desila se za vrijeme sastanka, kada je Jelena nastavila sa svojim provokacijama zajedno sa Macom.

 

- Ja nikome prva porodicu neću da diram. Danas je Janjuš prvi put opsovao meni majku! Janjuš i ja smo bili u dobrim odnosima i od njega me je vrlo čude takve psovke - govorila je Jelena.

 

- M*š u usta te j*bem, glavata! J*bem li ti sve što u kući imaš! M*š! Ova osoba je od mene napravila agresivnog čovjeka. Prva si Jelena krenula da me vrijeđaš. Od ovoga trenutka ove dvije djevojke ne postoje za mene! - rekao je Janjuš.

 

- On je meni jutros psovao majku - ubacila se Maca.

 

Nakon toga nastala je velika galama, a Janjuš se u jednom trenutku popeo čak i na sto. Šta su dalje radili ovi zadrugari, pogledajte u donjem video-klipu.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.