x

(VIDEO) Nova TV izbacila Nives Celzijus: ``Njezin nastup nije bio primjeren``!

Prošle nedjelje, u predfinalnoj emisiji popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato gošća u žiriju bila je pjevačica Nives Celzijus. Osim što je komentirala nastupe kandidata, trebala je i izvesti svoj novi hit Inferno popraćen provokativnom koreografijom. Kako se emisija inače snima unaprijed, Nives je kao i njezini brojni obožavatelji, ostala u šoku kada je u nedjelju, 14. decembra, gledala show i primijetila da je njezin nastup izbačen. 

`Nives, a gdje je nastup?`, prva se javila na Facebook njezina prijateljica i suruga pjevača Giuliana koji sudjeluje u showu, Kristina Đanić. 

 

Nives je zbunjeno odgovorila da se to i ona pita, a frendovi na Fejsu redom su počeli izražavati nezadovoljstvo. Nivesin nastup i izvedba pjesme Inferno, koji je snimila u studiju i u suradnji s Novom TV jedno je vrijeme bilo moguće pogledati na YouTube kanalu no i od tamo je ubrzo uklonjen. 

 

S Nove TV poručili su kako Nivesin nastup nije bio primjeren terminu emitiranja. 

 

`Nives Celzijus je bila pozvana kao gost žirija i u toj ulozi je sudjelovala u jedanaestoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, a kako njezin nastup nije bio primjeren formatu i terminu emitiranja isti nije prikazan`. 

(Net.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.