x

(VIDEO) ODMAH SU PREBACILI KAMERE NA DRUGU SOBU: Stanija otkrila veliku tajnu produkcije!

Nakon što je sinoć stiglo pismo Zadruge u kojem se navodi kako je Kristijan Golubović diskvalifikovan, uslijedila je žestoka svađa između starlete Stanije Dobrojević i klaberke Tamare Đurić. Stanija je tom prilikom otkrila informaciju koju joj je prenio Golubović, zbog čega ju je produkcija cenzurisala, te prebacila snimak na drugu sobu.

Naime, Stanija je tokom svađe sa Tamarom pozvala glasače da ne glasaju za nju kako bi i ona napustila rijaliti, a potom dodala sljedeće: 

 

- ``Ispod časti i ponosa mi je da budem u ovom rijalitiju s tobom i apelujem na narod, pošto tebe favorizuju ovdje, imaš informacije iz spoljnog svijeta, znaš šta se piše u novinama, na portalima, izlaziš solarijum, manikir, pedikir, Milica te gura, sama si to rekla, znaš vrlo dobro šta si pričala svo vrijeme``, rekla je Stanija u izlivu bijesa, a produkcija je odmah potom prebacila snimak na spavaću sobu. 

 

Stanija je kasnije, tokom razgovora sa Jasminom Medenicom dodala kako joj je Kristijan Golubović otkrio kako supruga vlasnika Pinka, Milica Mitrović favorizuje Tamaru i da joj se zbog toga toleriše ovakvo ponašanje. 

 

Da li ima istine u tome, zašto je produkcija prebacila snimak na drugu sobu, zaključite sami. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.