x

10 muških `sitnica` kojih se žene ne mogu zasititi!

Male stvari koje muškarci mogu učiniti za ženu one su koje znače i najviše. To su one stvari koje pokazuju koliko su angažirani, privrženi, osjećajni. Nisu to neki tematski darovi za godišnjice ili blagdane, to su znakovi ljubavi koje žene obožavaju i žele ih u što više repriza

Znakovi pažnje nisu samo rezervirani za Valentinovo, privrženost, ljubav i poštovanje trebalo bi se pokazivati 365 dana u godini. Otkrivamo vam što to žene cijene u muškom ponašanju, koje su to male geste koje im znače beskrajno mnogo. `Sitnice` koje se možda čine malene, ali imaju beskrajno veliki učinak. 

 

1. Očiste nakon sebe 

 

Bez obzira živite li zajedno ili ne žene iznimno cijene muškarce koji su uredni i za kojima ne trebaju `kupiti` i čistiti.

 

2. Govore kako se osjećaju 

 

Muškarcima se nerijetko prišiva etiketa šutljivih i zatvorenih kada je riječ o emocijama. No nitko ne može čitati misli i žene će jako cijeniti muškarce koji znaju verbalizirati emocije i koji su dovoljno otvoreni da ih podijele s njom.

 

3. Brzo odgovaraju na poruke 

 

Muškarci koji brzo odgovaraju na poruke, ne ostavljaju je da čeka pokazat će da je dobra komunikacija s njom prioritet čak i ako su u poslu. Ova je možda mala gesta, no ženama će izvući veliki osmijeh. 

 

4. Ne kritiziraju njezin odabir hrane i pića

 

U njegovoj konverzaciji ne postoje rečenice poput `Stvarno ćeš to pojesti` `Stvarno to želiš popiti` i ne zgraža se nad njezinim izborom, kakav god bio. 

 

5. Gledaju ono što ona voli gledati 

 

Možda ne mari za novu žensku hit seriju, no poštuje njezin izbor i čak s njom i pogleda pokoju epizodu. Žene će to cijeniti i sigurno će idući put svojim snažnijim polovicama dopustiti da biraju film. 

 

6. Skuhaju ručak 

 

Iako većina žena, ruku na srce, još uvijek kuha više od muškaraca, sve veći broj muškaraca sudjeluje u kuhinji i svoje partnerice nerijetko iznenade ručkom ili večerom u vlastitoj `izvedbi`. Lijepa gesta koju želimo u što više repriza.

 

7. Izmasiraju je  

 

Bez obzira je li žena imala naporan dan ili ne masaža je lijepa gesta koja će joj pomoći da se opusti, ali i pomoći vam da se još više fizički zbližite. Za ovu opuštajuću gestu ne treba vam baš nikakav izgovor.

 

Bez obzira koliko su dugo u vezi, muškarci koji znaju izvesti svoju dragu vani bez ikakvog povoda, zaslužuju naš naklon. Svaka čast. 

 

9. Što god da kupuju- uzimaju duplo

 

Frajer koji se digne po čašu vode i sjeti se donijeti je i svojoj dragoj, kupuje novine i uzme ženski magazin za svoju polovicu… Tip muškarca koji se nikada ne vraća praznih ruku, čak i ako se radi o zdjelici grickalica dok gledate zajednički film. Neprocjenjivo.

 

10. Saslušaju je pozorno 

 

Muškarci jednostavno funkcioniraju tako da rješavaju probleme. Slušati o njima bez neke jasne svrhe nije im baš u prirodi. Žena pak kada se želi požaliti ustvari samo hoće da je saslušate, a ne da nužno nađete rješenje.

 

Izvor: Cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.